Daňový poriadok - vybrané príklady z procesu (kontrola) - Burák, Emil
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Príklady z daňovej praxe a návrhy riešenia týchto vybraných situácií v daňovom konaní.