Podnikateľský zámer, jeho potreba a význam v malom a strednom podniku - Markovičová, Marta, 1962-
Vymedzenie pojmu "podnikateľský zámer" - "podnikateľský plán", jeho potreba a význam pre podnikateľské subjekty. Požiadavky na jeho vypracovanie. Obsah podnikateľského zámeru - podnikateľského plánu.