Nákupný striptíz - Legéň, Marek
Význam nákupnej karty pre obchodníka. Databázy užitočných informácií o zákazníkovi. Cielené aktivity na zvýšenie hodnoty zákazníka. Zákaznícke karty obľúbené najmä v maloobchode, hoteloch, gastronómii a v zábavnom priemysle. Najväčší vernostný program na Slovensku prevádzkuje Tesco.