Školstvo zabudlo na deti - Bukerová, Vladimíra
Problémy slovenského školstva. Kampaň Chceme vedieť viac (o budúcnosti vzdelávania na Slovensku). Príklad vzdelávania vo Fínsku. Kľúčový faktor je dieťa. Dôležitá morálka a sociálna súdržnosť.