Keď to ide vo Fínsku - Bukerová, Vladimíra
Svetovo uznávaný vzdelávací systém vo Fínsku. Fínske vzdelávanie medzi najlepšími krajinami v medzinárodných meraniach OECD a PISA (Program for international student assessment). Viera v ľudské schopnosti a správnosť premisy, že vzdelanie je nadovšetko. Rozvoj všetkých detí rovnako. Vysoká prestíž pedagógov.