Process and methodology of appraisal of officers of the police of the Czech Republic - Jedinák, Petr
Charakteristika organizácie útvaru v rámci Českej republiky. Proces ohodnocovania úradníkov (dôstojníkov) v polícii ČR. Význam spätnej väzby pri metóde ohodnocovania a význam spôsobu vnímania hodnotenia samostatným úradníkom.