Propouštění nemusí ohrozit značku firmy - Lichá, Klára
Využitie služby outplacement pri prepúšťaní zamestnancov. Charakteristika kariérneho poradenstva v porovnaní s outplacementom. Zvládnutie krízovej komunikácie a oznámenia negatívnych správ. Program pre prepustených. Krízová komunikácia aj pre tých, ktorí zostávajú.