Psychometrie on-line: Držíme krok s děním ve světě? - Smrčková, Lenka
Vďaka osvete a nástupu novej generácie manažérov si online psychometria nachádza cestu najmä k personalistom. Najväčšie inzertné servery práce ponúkajú psychometriu ako štandardnú súčasť svojich služieb. K čomu online diagnostika slúži. Prínosy pre personálnych manažérov. Výhody pre líniových manažérov a majiteľov firiem. Čo získavajú zamestnanci. Cena závisí od počtu testovaných osôb.