Prezentačné zručnosti a ich význam - Soroková, Tatiana
Prezentačné zručnosti v sociálnej komunikácii. Pojem komunikatívnosť. Prenos informácií pomocou znakových systémov. Moderná rétorika. Hlas ako citlivý nástroj. Monológ. Podmienky kvalitného vystúpenia. Podmienky úspešnej komunikácie.