Environmental accounts in the Czech statistics - Veselá, Miroslava
Európske environmentálne ekonomické účty ČR vytvorené Českým štatistickým úradom (CSO). Sumár práce CSO v poslednej dekáde projektu Environment protection expediture. Popis zdrojov dát a metód použitých na získanie požadovaných indikátorov.