Postupy účtovania v PÚ s komentárom - Hudecová, Ivana
Opatrenie Ministerstva financií Slovenskej republiky zo 16. decembra 2002, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení ďalších opatrení ... a opatrenia MF/17922/2013-74.