Ako sa vyhnúť chybám pri vypĺňaní daňových priznaní a kontrolného výkazu - Válek, Juraj, 1981-
Od 1. januára 2014 musia elektronicky komunikovať všetci, ktorí sú platiteľmi dane z pridanej hodnoty. Novela zákona o dani z pridanej hodnoty zaviedla povinnosť podávať súčasne s daňovým priznaním aj kontrolný výkaz k DPH. Najskôr je potrebné podať kontrolný výkaz k DPH a potom daňové priznanie. Do výkazu musia podnikatelia zapísať údaje o faktúrach, ktoré preverí Finančná správa v krížovej kontrole.