Nemáte trochu času na predaj? - Skorková, Zuzana, 1979-
Time management je náukou o riadení využitia času, respektíve odpovedá na otázku, ako riadiť seba samého v čase. Počas rokov prešiel určitým vývojom, ktorý môžeme rozdeliť do štyroch vĺn. Prvá generácia časového manažmentu sa volá zápisníková. Druhá vývojová vlna vytvára časový harmonogram. Tretia generácia rieši otázku, ako dosiahnuť vytýčené ciele. Štvrtá vlna time managementu využíva všetky pozitívne stránky predchádzajúcich generácií.