Najdôležitejšie zmeny v zákone č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v roku 2014 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Päť dôležitých zmien v zákone č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení, ktorý bol novelizovaný novelou č. 338/2013 Z. z.