Geotermálna energia - obnoviteľný zdroj energie - Vranovská, Andrea
Mimoriadne významným obnoviteľným zdrojom pre Slovensko je geotermálna energia. Napriek tomu sa v súčasnosti nedostatočne využíva. Vymedzené perspektívne oblasti geotermálnych vôd na Slovensku.