Turecké vzťahy s Ruskom a Iránom - spolupráca a(lebo) rivalita? - Čech, Ľubomír, 1955-
Charakter a obmedzenia vzájomných vzťahov Turecka s Ruskom a Iránom. Dopady zmien v turecko-rusko-iránskom triangli na regionálne vzťahy. Turecko a Irán v etape zložitého prekonávania dedičstva minulosti.