Efektívnosť podnikania subjektov podnikajúcich v kúpeľníctve - Mrkvová, Katarína
Problematika efektívnosti podnikania. Ekonomické ukazovatele merania efektívnosti. Efekty vyplývajúce z podnikania na báze prírodných liečivých vôd a prírodných vôd z národohospodárskeho pohľadu. Efektívnosť prírodných liečebných kúpeľov v súčasnej ekonomickej situácii.