Výsledky obchodu sú nevýrazné - Drahovský, Ľubomír
Hodnotenie lídrov obchodu v Slovenskej republike za rok 2013. Skupina lídrov je stabilná. Top 10 obchodu v SR, Top 5 medzinárodného obchodu v SR za rok 2013. Toto obdobie bolo pokračovaním stagnácie tržieb nielen obchodu ako celku, ale i viacerých obchodných spoločností.