Riadenie predajcov - vybrané aspekty ich riadenia - Sitášová, Jana
Meranie výkonu predajcu. Výkon meraný na základe výsledkov. Behaviorálny výkon. Výkon "v role" a "mimo roly". Hodnotiace kritériá výkonu predajcu. Outsourcing predajného personálu. Význam spoločenských kontaktov obchodného zástupcu.