[Trendy regionálneho rozvoja cestovného ruchu : prípadové štúdie] - Krošláková, Monika, 1975-
Recenzia na vysokoškolské skriptá kolektívu autorov pod vedením A. Michálkovej. Skriptá sú primárne určené študentom cestovného ruchu na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave.