Odvodová výnimka pri zamestnávaní dlhodobo nezamestnaných občanov - Gášpárová, Eva
Podmienky, za ktorých sa môže uplatniť odvodová výnimka. Povinnosti zamestnávateľa pri uplatnení odvodovej výnimky na sociálne poistenie a na zdravotné poistenie. Náhrada príjmu pri dočasnej pracovnej neschopnosti zamestnanca s odvodovou výnimkou. Praktické príklady.