Measuring the efficiency of public road transport companies in the Slovak Republic using DEA and SFA - Kráľ, Pavol
Meranie a komparácia efektivity spoločností poskytujúcich verejnú cestnú dopravu na Slovensku. Metódy DEA (data envelopment analysis) a SFA (stochastic frontier analysis).