Skúšobná doba v aplikačnej praxi - Thurzová, Marta
Podmienky dohodnutia skúšobnej doby. Prípady neplatnosti dohodnutia skúšobnej doby. Prípady spochybnenia platnosti skúšobnej doby. Aplikačné problémy zákonného predlžovania skúšobnej doby. Skončenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe. Skončenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe so zamestnancom, ktorý je v ochrannej dobe.