Počítačový program ako zamestnanecké dielo právne nároky zamestnávateľa voči zamestnancovi - Gejdošová, Slavomíra
Kedy sa dá hovoriť o zamestnaneckom diele. Možnosti právnej ochrany zamestnávateľa voči zamestnancovi ako autorovi zamestnaneckého diela. Odmena zamestnanca za vytvorenie diela.