K metodologickým dilemám kvality života - Antalová, Mária, 1952-
Príspevok určuje vzťah a jeho determináciu medzi subjektívnou a objektívnou dimenziou kvality života, a to takým spôsobom, aby bolo možné na základe danej identifikácie zostrojiť model kvality života, ktorý by bolo možno verifikovať prostredníctvom empirických údajov zo štatistickej databázy SILC.