Výkon menovopolitických operácií ECB a aktivita európskych bánk na peňažnom trhu v roku 2013 - Kostelný, Roman
Sumarizácia najdôležitejších udalostí, ktoré boli zaznamenané na agregátnej úrovni eurozóny. Postupy ECB v oblasti menovopolitických operácií a ich sa motný výkon. Správanie domácich bánk v menovopolitických operáciách ECB.