Otto proti Amazonu - Tanner, Adam
Otto Group je dnes najväčším svetovým katalógovým predajcom. Rodinné firemné impérium založené v roku 1949. Predaj cez internet. Do roku 1987 najväčší poštový zásielkový obchod. Majetky rodu Otto. Konkurencia Amazonu. Nový projekt firmy - Project Collins.