Renesančné auto - Porubský, Juraj
Príbeh chudobného chlapca z argentínskeho mestečka, ktorý túžil vyrábať najlepšie športové autá sveta. Horacio Pagani je zakladateľom a majiteľom Pagani Mobili, vyrába ročne 20 najšpičkovejších superšportových automobilov. Každý je originál, vyrábaný ručne. Paganiho zaujíma dokonalosť auta v každom detaile. Jeho najväčšia inšpirácia je idea Leonarda da Vinciho spojiť umenie a vedu.