Nie je jedno, ako predávame HR projket! - Burger, Ivan
Posilnenie obrazu HR úseku vo vnímaní manažmentu. Štruktúrovaná argumentácia HR projektov. BSC (Balanced Scorecard) ako manažérska technika umožňujúca pospájať prvky súvisiace s dosiahnutím podnikového úspechu.