Vplyv minimálnej mzdy na nezamestnanosť v období 2006-2014 - Pogány, Tomáš
Minimálna mzda na Slovensku a v EÚ. Minimálna mzda v kontexte s vývojom nezamestnanosti na Slovensku. Porovnanie vývoja nezamestnanosti a hrubej minimálnej mzdy 2006-2014.