Moskva chce federalizovať suseda - Pressburg, Adrian Peter
Ako zabezpečiť stabilný rozvoj na Ukrajine. Návrh Ruska na podpísanie dohody o federácii. Obavy o pohltenie Ukrajiny Západom. Snaha o vojenskú neutralitu. Odmietanie federalizácie ako nátlakového prostriedku Moskvy. Prepojenosť ukrajinského priemyslu s ruským.