Negatívne dopady súčasnej hospodárskej krízy na sociálnu kohéziu - Přívara, Andrej, 1983-
Pojem sociálna kohézia. Hlavné dopady súčasnej hospodárskej krízy na ekonomiku, trh práce a sociálnu oblasť. Eróziu ľudského kapitálu. Sociálne vylúčenie.