Vláda rozhodne, koľko je úžera - Makarová, Xénia
Nástroj proti úžere - návrh novely Občianskeho zákonníka, ktorý pripravili poslanci strany Smer-SD. Zavedenie úrokového stropu. Riešenie podmienok spotrebiteľských úverov cez Občiansky zákonník. Návrh obsahuje aj novinky, ktoré prekračujú doteraz schválené či neschválené návrhy. Podľa súdov úžery niet.