Nadějné palivo nebo další kasička na peníze? - Adámková, Alena
Biomasa ako palivo organického pôvodu, ktoré je zrejme najperspektívnejším obnoviteľným zdrojom. Porovnanie podpory pre fotovoltaické elektrárne, bioplyn, kombinovanú výrobu elektriny a tepla, spoluspaľovanie biomasy a energetické využitie komunálneho odpadu.