Strasti a slasti obnovitelného rozvoje - Šnobr, Michal
Administratívne ciele Európskej komisie pre energetiku schválené v roku 2008. Problémy tejto agendy. TOP krajiny EÚ 27 - fotovoltaické elektrárne.