Dobrý produkt nepotrebuje čarodejníka - Haluza, Ivan
Prozákaznícke správanie firmy. Dôležitosť spätnej väzby od zákazníka. Vedieť načúvať zákazníkom. Budovanie dlhodobého obojstranného partnerstva s odberateľmi. Spestrenie ponuky. Vhodné distribučné kanály a dostatočne motivovaní obchodníci.