Prístupy k začleňovaniu nezamestnaných na trh práce - Rievajová, Eva
Základným problémom krajín EÚ je nezamestnanosť a v rámci nej predovšetkým problém dlhodobej nezamestnanosti a nezamestnanosti mladých ľudí. Nedostatočná flexibilita pracovného trhu je najväčšou prekážkou, aby sa Európa definitívne spamätala z krízy. Spoločný postup členských štátov v politike zamestnanosti. Trendy vývoja a kľúčové výzvy pre trhy práce. Zamestnanosť a nezamestnanosť v EÚ-27, 2005 – 2012.