Surovinová sebestačnosť - strašiak či príležitosť? - Bartalský, Boris
Význam lokálnej ťažby uránu bude rásť s rozvojom jadrovej energetiky, ktorá napriek mediálnemu obrazu počíta s desiatkami nových reaktorov. Moderné baníctvo v praxi.