Pred justičnou reformou - Borec, Tomáš
Pripravované zmeny v systéme vymáhania práva. Podstata modernizácie civilného procesného prostredia - zabezpečiť rýchlejšie, efektívnejšie, hospodárnejšie a spravodlivejšie súdne konanie, prostredníctvom ktorého sa občania a firmy domáhajú ochrany svojich práv. Čo nemožno akceptovať. Etika v najvyššom zákone.