Čínská jaderná energetika po Fukušimě - Ming, Zeng
Čína považuje jadrovú energetiku za významnú súčasť strategických cieľov pre dosiahnutie udržateľného hospodárskeho rozvoja a zníženie žnečisťovania životného prostredia. Vplyv Fukušimy na jadrový priemysel.