Parazitovanie na známych značkách - Žitňanský, Eduard
Princíp nekalej súťaže. Cudzí úspech ako inšpirácia. Kopírovanie úspešných produktov, využívanie cudzích patentov. Prípad Becherovky a Tiposu. Mimosúdne vyrovnanie v prípade zneužitia mena, loga či výrobku. Klamlivá reklama.