Zdaňovanie autorských honorárov v Slovenskej republike - Baštincová, Anna
Súčasný spôsob zdaňovania príjmov autorov-umelcov, dosiahnutých podľa autorského zákona. Osobitné skupiny zdaňovania príjmov za publikovanie príspevkov vo vybraných médiách.