K problematike komerčného poistného trhu ako súčasti finančného trhu v Slovenskej republike v období hospodárskej krízy - Drugdová, Barbora
Komerčný poistný trh a jeho vymedzenie. Analýza vybraných ukazovateľov komerčného poistného trhu v SR za rok 2012. Porovnanie technického poistného v rokoch 2011 a 2012. Technické poistné v jednotlivých komerčných poisťovniach, ktoré pôsobia na slovenskom trhu.