Udržateľné poľnohospodárstvo ako producent obnoviteľných nosičov energie - Urblíková, Daniela
Obnoviteľné nosiče ako plnohodnotný nástroj na zlepšenie bezpečnosti zásobovania energiou a na ochranu životného prostredia. Používanie biomasy na výrobu tepla. Problémy slovenských poľnoshospodárov pri výrobe bioplynu. Konkrétne príklady na zhodnotenie biomasy pri výrobe tepla a elektriny. Bioplynová stanica v PD Kapušany pri Prešove. Kotolňa na biomasu v Turni nad Bodvou.