Osobitosti oceňovania v konsolidovanej účtovnej závierke pri aplikácii metódy vlastného imania - Bednárová, Beáta
Oceňovanie metódou vlastného imania, ktorou sa zahŕňajú spoločne kontrolované a pridružené účtovné jednotky do konsolidovanej účtovnej závierky. Porovnávanie oceňovania v jednotlivých oblastiach metódou úplnej konsolidácie, používanej za účelom zahrnutia dcérskych účtovných jednotiek.