Majú štrukturálne fondy a tzv. "veľkosť regionálnej vlády" v Slovenskej republike anticyklické a stabilizačné efekty? - Ochotnický, Pavol
Analýza možností stabilizácie ekonomiky SR na regionálnej úrovni prostredníctvom vybraných stabilizačných nástrojov fiškálnej politiky.