Kultúrne a kreatívne odvetvia - vymedzenie, klasifikácia a ich štruktúra v Slovenskej republike - Rehák, Štefan, 1974-
Vymedzenie kultúrnych a kreatívnych odvetví v SR. Ich základné charakteristiky v porovnaní s ostatnými odvetviami. Porovnanie kultúrnych a kreatívnych odvetví v SR s ostatnými odvetviami a špecifiká firiem v týchto odvetiach.