<The> models of estimated development of labour market in the Czech Republic up to 2050 - Nývlt, Ondřej
Ekonomická a sociálna štruktúra obyvateľstva a vplyv starnúcej populácie. Hlavný problém v ČR - nedostatok flexibilných pracovných miest (z hľadiska typu kontraktu). Analýza nedostatkov pracovného trhu a porovnanie indikátorov práce s ostatnými európskymi krajinami. Budúci vývoj trhu práce v ČR.