Prístupy k meraniu operačného rizika pre účely stanovenia vlastných zdrojov v koncepcii kapitálovej primeranosti bánk v Slovenskej republike - Horvátová, Eva, 1958-
Význam sledovania operačného rizika v komerčných bankách. Etapy riadenia operačného rizika. Prístupy k meraniu operačného rizika a ich uplatnenie v komerčných bankách v Slovenskej republike.