Tréninkem resilience posílíte odolnost vůči stresu - Čechová Hansen, Barbara
V poslednej dobe sa často hovorí o odolnosti voči stresu a záťaži (resiliencia). Tréningy resiliencie sa používajú v rozličných odvetviach, ich význam. Stres zamestnancov sa premieta do ziskovosti firmy.